Inloophuis: Aandacht voor eenzaamheid

NEEDE – Het Inloophuis Neede (een plek voor iedereen die graag andere mensen willen ontmoeten) besteedt aandacht aan de Week tegen Eenzaamheid (27 september t/m 6 oktober). Het thema is: “Kom erbij!” Want eenzaamheid aanpakken doe je samen. Door oog voor elkaar te hebben. Door nieuwe contacten te leggen en bestaande contacten te versterken.

Elke donderdagochtend staat vanaf tien uur de koffie klaar in het Inloophuis Neede, dat wordt gerund door vrijwilligers in parochiecentrum “Het Achterhuis” (naast de katholieke kerk aan de Borculoseweg 43 in Neede). In de Week tegen Eenzaamheid komen twee maatschappelijke organisaties vertellen over eenzaamheid die zij in hun praktijk tegenkomen en wat zij kunnen doen om die te doorbreken. Op donderdag 27 september is er een presentatie door het VoorMekaarTeam Neede, Rietmolen, Noordijk en op donderdag 4 oktober is de Stichting Schuldhulp Op Maat (SOM) te gast. Elke presentatie begint om elf uur.

Iedereen is van harte welkom. Vooraf aanmelden is niet nodig, alleen als u wilt deelnemen aan de lunch (e-mail: [email protected]).

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven