Jubileum voor klootschietvereniging

NEEDE – Klootschiet Vereniging Borculoseweg (KVB) in Neede bestaat 50 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum heeft de nieuwe hoofdsponsor OVM Onderlinge Verzekeringen Neede de sporters in het nieuw gestoken. Op 5 september 1968 vond de eerste officiële vergadering plaats van de K.V. Borculoseweg. De vereniging kent nu 25 actieve leden en is daarmee in Neede de grootste klootschietvereniging. Speler Evert Rutgerink is één van de oprichters van de vereniging. Hij is nog steeds een actief lid van de vereniging. Gemiddeld komt de K.V. Borculoseweg met vijf teams uit in E.K.F.N.-verband. Zaterdag 15 september is het jubileum gevierd met een feestmiddag bij clubcafé Hassink in Noordijk. Op deze middag is Evert Rutgerink in het zonnetje gezet. Hij ontving uit handen van voorzitter Bert Harwig een, speciaal door de leden gemaakt, jubileum cadeau.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven