Kermisfietstocht Eibergen op 22 september

EIBERGEN – De jaarlijkse kermisfietstocht zal ook dit jaar weer op kermiszaterdag, 22 september, worden gehouden.
Deze tocht wordt in opdracht van de Stichting Draaimolen voor de 15e keer georganiseerd en gaat door de prachtige omgeving van  Eibergen. Iedereen kan gratis deelnemen en de route fietsen op zijn eigen tempo.
De route is rond 36 kilometer.

De route wordt duidelijk vermeld op de routebeschrijving en met het oplossen van enkele opdrachten zijn leuke prijzen te verdienen. Onderweg is er een pauzeplaats waar door de deelnemers aan een pauzespel kan worden deelgenomen.
De opzet is zodanig, dat iedereen zonder al te veel moeite deze tocht op een ontspannen en gezellige manier tot een goed einde kan brengen.

Iedereen kan meefietsen, individueel, met het gezin, de familie, buurt of club. Inschrijven en starten kan tussen 11.00 en 13.00 uur bij de feesttent op het kermisterrein. Uiterlijk 18.00 uur dienen de deelnemers weer binnen te zijn, waarna de prijsuitreiking volgt ook bij de feesttent.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven