Kermisloop in Eibergen op 23 september

EIBERGEN – De kermisloop wordt traditiegetrouw weer gehouden op de zondag van de najaarskermis. De start is zondag 23 september om 13.00 uur bij cafe de Stier aan de Kleine Hagen, waar ook de finish is. De kinderen tot en met 9 jaar beginnen om 13.00 uur. Zij lopen een rondje van 650 meter door het centrum van Eibergen. Een kwartier later starten de kinderen tot en met 12 jaar, zij lopen circa een kilometer. de senioren komen om half twee aan de beurt. Voor de senioren is een rondje van 2,5 kilometer uitgezet, dat onder meer over de Maat en langs de Berkel voert. De senioren lopen dit rondje twee keer. Voor alle deelnemende kinderen is er na afloop een medaille, drinken en een ijsje. Voor de eerste drie vrouwen en de eerste drie mannen ligt als beloning een zakje consumptiemuntjes klaar om te besteden bij de Eibergse horeca. Vrijwilligers zorgen voor de veiligheid op en rond het parcours.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven