Nieuwe computercursus bij bibliotheek

BORCULO – Vindt u het lastig om met de computer een afspraak te maken bij de gemeente? Om online werk te zoeken bij het UWV? Uw belastingaangifte te doen? Of om digitaal huur- en zorgtoeslag aan te vragen?

Volg dan de cursus Digisterker bij de Bibliotheek Oost-Achterhoek. Nieuw: deze cursus wordt nu in de avonduren gegeven.

In deze cursus leert u om uw weg te vinden op de sites van de overheid. Ook leert u een DigiD aanvragen en gebruiken. De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten van twee uur en wordt gegeven in de Bibliotheek Borculo. De startdatum en -tijdstip is woensdag 10 oktober, om 19.30 uur. Voor leden van de Bibliotheek Oost-Achterhoek is deze cursus gratis. Niet-leden betalen € 60,00.

Lid worden van de Bibliotheek kan al voor € 52,00 per jaar. U kunt dan niet alleen de Digisterkercursus volgen, maar ook gebruik maken van alle andere dienstverlening. Zo kunt u boeken en tijdschriften lenen, u krijgt korting op voorstellingen van Theater de Storm en u kunt gebruik maken van het lenen van e-books en de online cursussen.

 

Wilt u zich aanmelden of heeft u vragen? Op onze website www.oostachterhoek.nl/digisterker vindt u alle informatie en kunt u zich ook aanmelden. Wilt u meer informatie, dan kunt u ook bellen met ons Servicebureau: 088-0062929.

 

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven