Beatline laat van zich horen in Haarlo

HAARLO – Waar kun je tegenwoordig naar toe als je graag uitgaat en de disco’s al lang bent ontgroeid? Waar hoort men leuke en herkenbare muziek uit vervlogen tijden? Waar moet je naartoe als je ook nog eens van dansen houdt? De generatie die opgroeide met onder andere Beatles, Stones, Kinks, Them, Elvis, Dave Berry, Roy Orbison en niet te vergeten Shadows en Cliff Richard, gaat ook  op oudere leeftijd graag met de voetjes van de vloer. Bijna nergens kun je echt dansen als je boven de 50 bent. De babyboomgeneratie houdt namelijk niet op met popmuziek en dansen als  zij 50 of 60 jaar zijn. In Haarlo is er de jaarlijkse “Swinging Sixties” dansavond waar men de vervlogen tijden van weleer kan herbeleven. Op zaterdag 20 oktober speelt coverband Beatline vanaf  21.00 uur de hits uit vervlogen tijden.
Een ouderwets gezellige avond dansen, dat zijn de avonden waar coverband Beatline bekend voor staat. En bent u niet zo’n vlotte danser, maar vindt u het alleen thuis zitten een beetje saai, niet getreurd en kom gewoon luisteren bij Beatline, een avondje genieten. Iedereen van harte welkom.

Breng familie, vrienden, buren, kennissen en andere bekenden gerust mee. En proef de sfeer van de jaren 50 en 60 en 70. Laat uw herinnering teruggaan naar de goeie ouwe tijd: vlinders in je buik, je eerste liefde of je eerste bromfiets.
Dit alles in een sfeervolle zaal met gelijkgestemden luisteren naar de  geweldige muziek die daar bij hoort. Nummers die U wellicht lang niet meer hebt gehoord en vele warme herinneringen zullen terugbrengen.

Ga voor alle info naar de website www.beatline.nl. Voor een heerlijke dansavond net als toen.

 

 

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven