Gratis concert van vier Ruurlose talenten

RUURLO – Op 6 oktober is er een heel mooie muzikale avond voor jongeren in de vernieuwde Dorpskerk van Ruurlo. Vier Ruurlose talenten brengen een bijzonder programma met eigen repertoire en covers. Bij deze vier hoeft het niet te blijven. Zij nodigen iedereen die mee wil doen uit om zich te melden. Zij willen samen een avond met geweldige muziek bieden. Hoewel niet alle artiesten nog in Ruurlo wonen, hebben zij hier wel hun wortels. Zij hebben naam gemaakt in Ruurlo, maar zijn inmiddels daarbuiten ook bekend. Toch blijven zij Ruurlose talenten in de beleving van de organisatoren van het Muziek Podium Special.

Karin Hukker en Ester Wiegerinck

Karin en Ester hebben hun sporen verdiend, onder meer tijdens Reurpop. In de Dorpskerk brengen zij zaterdagavond een mix aan covers in een kleine akoestische setting. Van fijne rustige luisterliedjes als ‘Million Reasons’ van Lady Gaga en ‘Sound of Silence’ van Simon & Garfunkel tot bekende popliederen als ‘Perfect’ van Ed Sheeran. Karin en Esther begeleiden zichzelf op de piano.

Sonja Felicia

Sonja zingt en speelt eigen dynamische nummers met een verhaal in het genre singer-songwriter alternative. Zij laat zich inspireren door o.m. Lucy Rose en Corine Bailey Rae. Zij begeleidt zichzelf op gitaar en/of piano.

Lien Cornelissen

Lien is een singer-songwriter en schrijft Engelstalige en Nederlandstalige liedjes in afwisselende muziekstijlen. Voor Lien is alles en iedereen een bron van inspiratie, vooral dagelijkse dingen en gewone mensen. Artiesten die haar inspireren zijn Carole King en Aretha Franklin. Behalve eigen nummers zingt ze ook bekende covers als ‘Laat me’ van Ramses Shaffy en ‘Ik heb je lief’ van Paul de Leeuw.

Zelf meedoen

Je kunt zelf meedoen..Achterhoekse talenten krijgen de kans om deze avond podiumervaring op te doen. Wie belangstelling heeft kan contact opnemen met Hans Jelier, tel. 06 30 40 14 61 of [email protected]. Heb je vooral het talent om te luisteren, kom dan gewoon genieten van deze vier (voormalige) Ruurlose artiesten.

Iedereen is welkom. De entree is gratis. Vanaf 19.30 uur is de inloop met koffie en thee. In de pauze en na de optredens zijn er drankjes (niet gratis!).

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven