Handwerkcafé bij ”de Lebbenbrugge”

BORCULO – Voor het 2e jaar is er een handwerkcafé bij Museum ‘de Lebbenbrugge’. Op 18 oktober organiseert museum “de Lebbenbrugge” dit maandelijkse handwerkcafé. Iedereen met naald en draad is welkom. Voor de gezelligheid, maar ook voor het onderhouden of aanleren van een van de vele technieken die bekend zijn.

De techniek waarin gewerkt wordt bepalen de deelnemers zelf: haken, breien, borduren, patchwork, quilten en kantklossen zijn slechts een paar voorbeelden. Maar ook wie meer wil weten van of kennismaken wil maken met spinnen en weven is van harte welkom. Het is inspirerend om elkaars werk te bekijken, elkaar te adviseren en nieuwe ideeën op te doen.

Wilt u meer informatie of wilt u een handwerktechniek leren? Laat het weten aan de organisatoren. Mail uw vraag of verzoek naar [email protected] en u wordt uitgenodigd voor een volgende bijeenkomst waar een handwerkster u en de andere aanwezigen de gewenste techniek uitlegt en leert.

Plaats van handling: De olde schure van museum ‘de Lebbenbrugge’, Lebbenbruggedijk 25, 7271 SB in  Borculo. Aanvang: 14.00 uur  Deelname is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven