Nieuw tenue voor scheidsrechters VIOS

BELTRUM – Ook dit jaar vindt de ‘Week van de Scheidsrechter’ weer plaats. Een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat. De ‘Week van de Scheidsrechter’ is van 6 tot en met 14 Oktober 2018. Tijdens deze week wil de KNVB zoveel mogelijk voetballers en voetballiefhebbers de scheidsrechter laten bedanken voor hun waardevolle inzet. Zij maken het immers mede mogelijk dat zo veel voetballers wekelijks op het veld van het spelletje kunnen genieten. Het bedanken van de scheidsrechters kan op veel verschillende manieren. In de ‘Week van de Scheidsrechter’ willen we natuurlijk zo veel mogelijk scheidsrechters in het zonnetje zetten. Bij VIOS B. hebben verschillende teams afgelopen weekend een verrassing meegenomen voor de scheidsrechters.

Ook bestuur en jeugdcommissie hebben een verrassing voor de scheidsrechters. Iedere scheidsrechter, jong en oud, krijgt een compleet nieuw tenue. Daarnaast is er nog een klein cadeau, een set kaarten en een aantekeningenboekje. Hiermee zijn de scheidsrechters ook helemaal klaar voor het seizoen 2018-2019.

In ieder geval hartelijk dank voor jullie inzet en betrokkenheid.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven