Offroad rit MC Ruurlo op 28 oktober

RUURLO – De Offroad rit van de MC Ruurlo is op zondag 28 oktober 2018. De lengte van de rit (80% onverhard) zal ongeveer 50 km zijn en bevat bossen, maisplakken en  het KoverKross circuit. De route is toegankelijk voor solomotoren en quads. De inschrijving en de start zijn bij café-restaurant  De Duif, gelegen aan de provinciale weg Ruurlo-Groenlo. (aangegeven met borden). De keuring en inschrijving zijn vanaf  9 uur. De start is vanaf  10 uur en tot 14 uur kan er gestart worden. De route kan meerdere keren gereden worden.

Er zullen geluidsmetingen worden gehouden. Motoren en quads met meer dan 94 decibel kunnen niet deelnemen en het gebruik van een milieumat is verplicht. Verder is het KNMV offroad-regelement van toepassing. Een KNMV licentie of KNMV daglicentie is verplicht! De licentie kan men vooraf al regelen via site KNMV.

Het inschrijfgeld bedraagt 20 euro en het  inschrijfformulier kun je  downloaden op site. Voor een sneller verloop op de dag zelf is het zeer wenselijk om  vooraf  digitaal in te schrijven en alles geregeld te hebben. Voor alle informatie, kijk op de website (www.mcruurlo.nl) onder Offroad.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven