Spirituele dag bij lde Mölle in Neede

NEEDE – In “De Olde Mölle” in Neede, wordt op zondag 28 oktober 2018 voor de veertiende keer een Spirituele dag gehouden. Deze dag wordt georganiseerd door stichting “Spirituele Dag Neede”.  Bezoekers kunnen kennismaken met allerlei onderwerpen op spiritueel gebied en zelfontwikkeling.

Er zijn mediums en therapeuten aanwezig zijn die zich bezig houden met onder andere aura tekenen, healing, tarot, voetreflex, magnetiseren en nog veel meer waardoor ieder bezoeker kennis kan maken met deze materie.

Tevens zijn er vijf lezingen in een aparte zaal: Lezingen worden verzorgd door: Yvonne Diepenmaat, Wilma en Johan te Vaanholt, Anuschka Hallers, Maria Porskamp en Erna Rensen. Ook zullen er stands zijn waar artikelen bezichtigd en/of gekocht kunnen worden op spiritueel gebied.

De opbrengst van de Spirituele Dag Neede gaan dit jaar naar het goede doel: De vlearmoesbus Neede. Spirituele Dag Neede: 28 oktober, 11.00 – 17.00 uur, Café restaurant “De Olde Mölle, Diepenheimseweg 21 in Neede. Entree 10 euro, kinderen t/m 15 jaar gratis, maar alleen onder begeleiding van volwassenen. Consulten zijn gratis.

Zie ook facebook: www.facebook.com/spiritueledag

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven