VIOS krijgt in 2019 nieuwe voorzitter

BELTRUM – Volgend jaar februari neemt William Slotboom (56) de VIOS- voorzittershamer over van Theo Helmers. Hiermee krijgt de Beltrumse voetbalclub wederom een gedreven bestuurder met veel empathie aan het roer. Slotboom woont al bijna 10 jaar in Beltrum en is getrouwd met Désire Wolterink. Samen hebben ze vier kinderen. In het dagelijks leven is hij directeur-eigenaar van Slotboom Steenhouwers in Winterswijk en heeft een rijke bestuurlijke ervaring. Daarnaast beschikt hij over een groot netwerk. Vorig jaar op de vrijwilligersmiddag maakte VIOS al kennis met de aanstaande preses. Als sponsor vertelde hij enthousiast over de raakvlakken tussen het bedrijfsleven en de sportvereniging. Vooral zijn insteek over het ontwikkelen van de jeugd maakte indruk. Vaste supporters van VIOS kennen Slotboom als trouwe aanhanger.

Uitbouwen vernieuwde visie
Sinds het voorjaar draagt Theo Helmers maatschappelijke verantwoordelijkheid in de Berkellandse gemeenteraad. De authentieke verbinder is blij met de opvolging. “Met een scherpe visie hebben we VIOS de laatste jaren een flinke boost gegeven. De organisatie staat goed. Nu is het tijd voor de volgende stap naar voren.

In alle gesprekken met William spat de energie er van af!” William Slotboom gaat zich de komende maanden nadrukkelijk verdiepen in de club. “Ik volg VIOS voetbal al jaren en ben onder de indruk van wat de club en al haar vrijwilligers tot stand hebben gebracht. Ik zie er naar uit om samen de ingeslagen weg voor VIOS en Beltrum verder uit te bouwen.”

De daadwerkelijk overdracht staat voor februari 2019 gepland.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven