De Berkel verrast met groot spektakel

EIBERGEN – Kim van Amersfoort – Nijman: “Ikc de Berkel heeft voor het goede doel van 3fm serious request Lifeline een flessenactie gehouden. We hebben met zn allen een mooi bedrag van 1080,- bij elkaar weten te krijgen. Ook dankzij vele donaties is dat gelukt. Vanmorgen in alle vroegte hebben wij ons verzameld op school in Rekken. Ouders, kinderen en leerkrachten zijn in een stoet met auto’s en trekkers met zwaailichten, richting onze locatie in Eibergen gereden. De locatie hebben ze mij vanmorgen pas bekend gemaakt. Werd om 5.15 uur gebeld door de organisatie. Was allemaal ‘last minute’ werk! Daar hadden we afgesproken om DJ Mark en Ramon te treffen om ze onze cheque te overhandigen. De dj’s hebben ook nog een lift gekregen op de trekker, daar waren ze erg blij mee. Het was een super ervaring!”

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven