IKC de Berkel Rekken houdt flessenactie

REKKEN – Kim van Amersfoort- Nijman: ”Wij zijn op school begonnen met een flessenactie om geld in te zamelen voor 3fm Serious Request. Alle kinderen, leerkrachten en ouders zijn al enthousiast aan het verzamelen gegaan. En nog steeds komen er elke dag flessen binnen. Dit jaar ziet 3FM Serious Request er anders uit dan voorgaande jaren. Drie dj-teams gaan door Nederland lopen om actievoerders te bezoeken en dus door het hele land heen live radio te maken. De doelen van dit jaar zijn: Bescherming tegen natuurgeweld, reanimatie in Nederland, Noodhulp bij oorlog en conflicten. Wij gaan het geld verdelen over deze drie acties. Het gave is, ze lopen ook door Eibergen. Op donderdagochtend 20 december willen we daarom met z’n allen het bedrag overhandigen aan de DJ’ s wanneer zei door Eibergen lopen. Alle statiegeldflessen en kratten zijn welkom aan de Den Borgweg 2 in Rekken. Wij hebben een pagina voor onze flessenactie aangemaakt op de site van 3fm Serious Request.  Het is ook mogelijk om geld te doneren, je kan dan naar de site gaan en klikken op ‘steun deze actie en doneer’.” https://kominactie.npo3fm.nl/actie/ikcdeberkel

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven