Laatste optreden Jazz at Home in 2018

EIBERGEN – Het seizoen van Jazz at Home wordt op dinsdag 18 december afgesloten met Beets Brothers Electric ft. Billy Woodhouse. Entree bedraagt 10 euro. Het concert begint rond half 9 en duurt tot ongeveer 11 uur. Jazz at Home vindt plaats in Irish Pub Home aan de Kerkstraat 2 te Eibergen. Peter Beets en zijn broers Marius en Alexander behoren tot de ‘forefront’ van de Jazz in Nederland. Hun moeder, een klassieke pianiste en zang lerares, en vader, een grote liefhebber van de jazzmuziek hebben hun kinderen een enorme drijfveer gegeven betreft muziek. Sinds 1985 treden de broers samen op als The Beets Brothers met grote internationale successen. Wegens de verbouwing van Irish Pub Home vindt er in januari geen Jazz at Home plaats. Het nieuwe programma wordt bekend gemaakt in het nieuwe jaar. Houd de facebookpagina en website in de gaten.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven