Mike: ‘DJ Workshop voor het goede doel’

BORCULO/GROENLO – Een DJ workshop geven voor 3FM Serious Request, dat overigens flink op de schop is gegaan. 3 DJ teams die het hele land door trekken in de zo geheten “life line”, zo ook door het oosten van Nederland en komen ze onder andere door Groenlo. Dat zal ook de plek zijn waar DJ Mike Gerritsen uit Borculo de workshop zal geven. De workshop is onderdeel van “Groenlo Draait Door” en de kindermiddag is daar onderdeel van en die word georganiseerd door MUSIC54 op een prachtige locatie in het centrum van Groenlo bij Cafe Kras. Vrijdag 21 december 15:30 zal de kindermiddag van start gaan en zal duren tot 17:00 naast de DJ workshop word er geschminkt en zal er een ballonnen clown aanwezig zijn. Het is dan wel een kindermiddag, maar iedereen die de workshop wil volgen is welkom, we doen het uiteraard voor het goede doel. Er zullen diverse melkbussen staan voor een vrije gift en van iedere consumptie gaat een deel naar het goede doel ‘Reanimeren in Nederland’.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven