Muziekfeest bij Borchländer Musikanten

BORCULO – Als het nieuwe jaar 2019 goed en wel is begonnen, hebben de Borchländer Musikanten er al direct weer zin in. Zij beginnen traditioneel hun muzikale jaar met het Nieuwjaars Muziekfeest. Vroeger ook wel het nieuwjaarsshoppen genoemd. Ooit begonnen als de nieuwjaarsreceptie voor Muziekvereniging Volharding, maar uitgegroeid tot een muziekfeest voor iedereen. Elk jaar proberen zij er weer iets bijzonders van te maken.

Dit jaar, tijdens de 23e editie, zullen alleen de Borchländer Musikanten voor u optreden. Naast de bekende feestnummers uit de egerländerwereld zullen ze ook een aantal solistische nummers ten gehore brengen.

Dus laat u op zondag 6 januari 2019 verrassen en kom genieten van de Borchländer Musikanten onder leiding van Jan Dijsselhof. Het begint om 11.30 uur in Muziekcentrum Borculo, Haarloseweg 7 Borculo.

De zaal is open vanaf 11.00 uur en de entree bedraagt € 5,00. Meer informatie vindt u op onze website https://www.borchlandermusikanten.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven