Back tot the ”70’s en 80’s” party

EIBERGEN – Grand Café de Klok in Eibergen is zaterdagavond 16 maart weer even “the place to be” voor onder andere de stappers van 30, 40 jaar geleden!  Het is alweer de 13e editie van het bar discotheek de Doofpot en de Kettel feest, waarbij het accent de laatste jaren steeds meer op een jaren 70 en 80 party ligt. Met de dj’s van toen en dezelfde plaatjes die ze eind jaren 70 en 80 ten gehore brachten, wordt de muziek uitsluitend van vinyl gedraaid. Heerlijke dansplaten en de grootste hits van toen worden herbeleefd. Ook deze editie wordt “opgelicht” met sfeervolle retro discoverlichting. Een echt feest der herkenning, “Stap in de tijdmachine en waan je terug op de dansvloer van je jeugd!”, aldus de organisatie.

De organisatie gaat weer uit van een grote opkomst, en adviseert kaarten in de voorverkoop te kopen om teleurstellingen te voorkomen. Iedereen is van harte welkom op zaterdag 16 maart 2019, bij Grand Café de Klok, Grotestraat 84 te Eibergen, vanaf 20.00 uur is de zaal geopend.

Toegangskaarten voor dit evenement zijn verkrijgbaar bij Grand Café de Klok in Eibergen bij de dj’s en webmaster. Kaarten in de voorverkoop € 3,- , aan de kassa € 5,- p.p. Voor info www.dedoofpot.net, of like ons op facebook.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven