Donderdag groot bruidsevent in Ruurlo

RUURLO – Op donderdag 24 januari organiseert Oranjerie Ruurlo in samenwerking met Trés Chic Bruidsmode een bruidsevent. Naast een wervelende show met de nieuwste mode op het gebied van trouwjaponnen, zullen er ook herenkostuums getoond worden. Uiteraard is ook Kasteel Ruurlo geopend zodat de trouwzaal en luxe bruidssuite bezichtigd kunnen worden. Een ruim aanbod van stands maakt het geheel compleet. Aanstaande bruidsparen kunnen zich laten inspireren op het gebied van trouwlocaties, trouwringen, bruidstaarten, vervoer, muziek, fotografie en nog veel meer. De volgende ondernemers zijn in ieder geval van de partij: Heezen mode m/v, Sayes Entertainment, Landgoed Hotel en Restaurant Carelshaven, Juwelier de Tijd – Goudsmid & Trouwringen, Juwelier en Goudsmid Clary, Ja IK lach, fotolien.nl, Vier Met Liefde Weddings & Events, Regina’s Bakery, Feestatelier, Taarten & Cupcakes Atelier, Pretty Days, Brains for Beauty Instituut, Muziek Op Jullie Dag en Buuf.

Aanvang 19.00 uur, GRATIS entree en goodiebag! Na afloop van de laatste show is er een verloting waarin mooie prijzen, aangeboden door diverse standhouders, te winnen zijn.

Aanmelden is gewenst, via www.oranjerieruurlo.nl/aanmelden.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven