PCOB: Computermiddagen voor senioren

EIBERGEN – Steeds meer senioren raken geïnteresseerd in de computer en internet en willen daarom om kunnen gaan met een laptop of tablet (iPad). Daarnaast is internet een uitkomst om op een gemakkelijke manier contact te maken met familie (kleinkinderen) en zorginstanties. Sedert  enkele jaren begeleiden leden van de PCOB Eibergen ouderen hierbij.

Deelnemers kunnen aangeven wat ze willen leren, en hun eigen tablet of laptop meenemen. Maar er zijn ook voldoende laptops aanwezig die gebruikt kunnen worden. We streven ernaar dat iedere deelnemer een eigen begeleider heeft. De cursus bestaat uit 6 lessen van anderhalf uur, en is geschikt voor beginners en gevorderden. Op dinsdagmiddag 19 februari  starten de lessen weer in de Huve met twee nieuwe groepen van hooguit 6 deelnemers. Er wordt een bijdrage van € 5,00 per keer gevraagd.

Voor meer informatie en opgave kunt u contact opnemen met: Wil Hummel tel. 0545-472492, 06- 12849735 of [email protected].

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven