Start sportuurtjes voor jong en oud(er)

BORCULO – Op dinsdag 5 februari van 15.30-16.30 uur start de Sport Federatie Berkelland(SFB) met een nieuwe ronde wekelijkse sportuurtjes voor 4 t/m 12 jarigen en hun ouders/verzorgers met sportaccommodatie ’t Timpke als thuisbasis. Op de donderdagen van 15.30-16.30 uur zijn er sportuurtjes in de rest van Berkelland. De sportuurtjes zijn elke keer weer anders en toegankelijk voor alle kinderen van 4 t/m 12 jaar en vinden soms buiten plaats, maar meestal in sporthal of gymzaal. Nieuw bij deze serie sportuurtjes is dat de ouders/verzorgers ook mee kunnen sporten. Om precies op de hoogte te zijn waar er gesport wordt is het handig onze SFB-facebookpagina te volgen. Opgeven hoeft niet, je komt gewoon op tijd naar de sportlocatie en daar is het elke keer weer een verrassing wat we gaan doen. De ene keer sporten we samen met een vereniging en de andere keer verzorgen we bijvoorbeeld een spel.

Op de donderdagen vanaf 7 februari zal de rest van Berkelland bezocht worden met wisselende sportuurtjes van 15.30-16.30 uur. We starten in Noordijk en sluiten op 25 april de reeks sportuurtjes af in meivakantie in de pannakooi in Borculo. Kijk voor het volledige rooster en de locaties op www.sportfederatieberkelland.nl of op onze SFB-Facebook/Instagrampagina. De kosten voor deelname aan de sportuurtjes zijn €1,50 of €12,50 voor een Sporturenkaart(10x).

Ouders/verzorgers betalen €1,-. Mochten er verenigingen zijn die graag mee willen werken aan de sporturen, dan kunnen ze contact opnemen met de SFB. Dat kan via [email protected] of 0545-476727.
Einde persbericht

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven