”Stichting Old Beltrum neugt ow”

BELTRUM – Stichting Oud Beltrum neugt ow uut veur onze traditionele ni’j-jaorsvisite op zaoterdag 19 januari 2019 bi’j zaal Spilman, Mr. Nelissenstraote 21. Omdat Stichting Oud Beltrum in 2019 het 40-jarig bestaan viert, hebben we dit jaar, in samenspraak met ons Beltrumse zangduo Mengelmoes, een visite samengesteld dat geheel in het teken staat van Beltrum. Allerlei Beltrumse voorvallen, eigenaardigheden en personen zullen in woord, beeld en vooral klank de revue passeren. Kortom, we bieden u een ‘muzikale revue’-achtige middag aan  met als thema: Beltrum

De visite begint om half drie, maar de zaal is vanaf twee uur open.

De entree bedraagt evenals vorig jaar €15,00, bij binnenkomst te voldoen.

Ook als gebruikelijk kunt u weer een ouderwetse ontvangst verwachten:

koffie met een kniepertje, een consumptie en natuurlijk tegen het eind het welbekende half haantje met toebehoren.

We vragen u wel om u uiterlijk 14 januari op te geven bij:

  1. Ballast, 0544 – 48 16 59
  2. Bouwmeesters 0544 – 48 16 33

Per e-mail kan natuurlijk ook: [email protected]

Vooral ook niet-leden van Stichting Oud-Beltrum willen we op deze wijze uitnodigen voor deze visite! We hopen velen op onze ni’j-jaorsvisite te kunnen begroeten. Namens stichting Oud-Beltrum, de werkgroep ni’j-jaorsvisite

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven