Eerste editie van Eibergs kindercarnaval

EIBERGEN – De 3 carnavalsverenigingen van Eibergen houden op vrijdag 1 maart 2019 de eerste editie van het Eibergs kindercarnaval. Het belooft een leuke en gezellige middag te worden, speciaal georganiseerd voor de jeugd.

Op verschillende locaties in Eibergen zijn al posters opgehangen en op facebook gaan berichten rond waar wordt aangekondigd dat op vrijdag 1 maart 2019 het eerste Eibergs kindercarnaval gevierd wordt. Waar normaal de oudere feestvierders een feestje bouwen, wordt de feesttent aan de Grotestraat op de vrijdag voor carnaval omgetoverd tot een kindercarnavalsfeest.

De drie verenigingen zijn met hun prinsenparen aanwezig, maar ook de dansgardes laten spectaculaire dansen zien. Ballonkunstenaar Lonnie Ballonnie maakt op deze middag prachtige balloncreaties. En natuurlijk draaien we leuke carnavalsmuziek en dansen we de polonaise. Voor de mooist verklede kinderen zijn prijsjes aanwezig. De ranja is gratis en wij zorgen voor iets lekkers.

We zien je graag om 14.30 uur bij de feesttent aan de Grotestraat (naast het oude gemeentehuis). Het feest duurt tot 16.30 uur.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven