Jubilarissenconcert Amicitia op 8 maart

GEESTEREN – Op vrijdagavond 8 maart a.s. kunt u gaan genieten van een feestelijk jubilarissenconcert van Muziekvereniging Amicitia uit Geesteren onder leiding van dirigent Gerben van Lochem. Het harmonieorkest speelt tijdens dit concert de favoriete werken van een viertal jubilarissen, te weten Joke Kapers, Gea Oonk, Jan de Greef en Yvonne Hiddink.

Joke Kapers is al 50 jaar lid van de KNMO, waarvan al 37 jaar bij Amicitia.  Gea Oonk is al 40 jaar lid van Amicitia en Jan de Greef en Yvonne Hiddink vieren hun 25-jarig jubileum. Deze vier jubilarissen hebben het programma van de avond vastgesteld. Zij hebben een keus gemaakt uit de talrijke muziekwerken die zij in hun lange carrière bij het orkest hebben gespeeld.

Dit heeft geresulteerd in een zeer gevarieerd programma met bekende werken. Een feest van herkenning. Benieuwd naar dit concert? Kom dan kijken op vrijdagavond 8 maart bij Café Baan in Geesteren! Aanvang 20.00 uur. Gratis entree.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven