”Kom langs en ervaar Dalton onderwijs”

NEEDE – De Dr. Ariëns Daltonschool organiseert 2 momenten voor nieuwe ouders om de school en het onderwijs te komen bekijken. Dit zijn dinsdagavond 19 februari en dinsdagochtend 5 maart. De open avond van 19 februari is van 18.30 – 20.00 uur. Op deze avond kunt u in alle groepen een kijkje nemen en vragen stellen aan de aanwezige leerkrachten. Dinsdag 5 maart zullen de kinderen uit de bovenbouw nieuwe ouders en hun kinderen rondleiden. Onze leerlingen zijn de beste vertellers en kunnen goed aangeven hoe ze het vinden op school. Wat is leuk en wat is minder leuk. Een eerlijk verhaal. De open ochtend is van 9.00 – 12.00 uur. Ouders van kinderen die 3 jaar zijn geworden, kunnen overigens altijd een afspraak maken voor een persoonlijke rondleiding.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven