Project ”Uniek Sporten” in Beltrum

BELTRUM – Sporten en bewegen is belangrijk. Het is leuk en gezond. En het zorgt voor participatie. Iedereen die dat wil, zou moeten kunnen sporten en bewegen. Dichtbij huis, ongeacht leeftijd, achtergrond, kwaliteiten of beperkingen. Maar voor mensen met een beperking is dit niet altijd vanzelfsprekend. Achterhoek in Beweging wil daarom meer mensen met een beperking structureel te laten sporten in deze regio. Daarvoor is het onder andere belangrijk dat accommodaties toegankelijk zijn en er een breed aanbod sportactiviteiten is. Het uitgangspunt is om verbindingen te leggen, samen te werken met of aan te sluiten bij al bestaande initiatieven. Geen aparte voorzieningen en organisaties, maar integratie.

Mensen met een beperking moeten gewoon mee kunnen doen. Tafeltennissen is een activiteit die door iedereen kan worden beoefend. Tafeltennisvereniging VIOS in Beltrum neemt daarom graag deel aan het project Uniek Sporten. Op maandag 29 april, 6 mei en 13 mei kun je tussen 19:30 en 22:00 uur uitproberen of je het leuk vindt om te gaan tafeltennissen. Sporthal De Sonders is geschikt voor mensen met een beperking en alle materialen zijn hiervoor aanwezig. Bovendien zijn er voldoende leden aanwezig die je kunnen begeleiden. Je moet alleen zelf sportkleding en sportschoenen meenemen.

Wil je meer weten over Uniek Sporten? Neem dan contact op met Alexander Tempels via e-mail [email protected] of telefonisch 06 – 28 06 21 14. Vanaf 1 maart kun je je opgeven op de volgende site: www.kiesjeuniekesport.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven