Speelotheek Okidoki slaat andere weg in

BORCULO – Speelotheek Okidoki slaat met de kleding en speelgoed beurs een nieuwe weg in. De locatie gaat veranderen en van 1 dag gaat het naar 2 dagen. Zodat het voor meer mensen toegankelijk wordt. De beurs gaat plaats vinden op vrijdagavond 12 april van 18.30 uur tot 21.00 uur. En op zaterdag 13 april van 10.00 uur tot 17.00 uur. Dit alles vind plaats bij het volharding gebouw aan de haarloseweg 7. Wilt u kleding en of speelgoed verkopen op de beurs? De verkoopprijs van de kleding en speelgoed wordt door u zelf bepaald. Van de opbrengst is 70% voor u zelf en 30% komt ten goede van de speelotheek.

Dit gebruiken wij voor de aanschaf van nieuw speelgoed. De stickervellen kunnen vanaf heden gekocht worden bij de speelotheek tijdens de openingstijden. De speelotheek is elke vrijdag open van 15.30 uur tot 17.00 uur en van 18.45 uur tot 19.45 uur. Een stickervel van 19 stickers kost 1,-.

De kleding en of het speelgoed kan ingeleverd worden op donderdag 11 april van 19.00 uur tot 20.00 uur. En op vrijdag 12 april van 9.00 uur tot 11.00 uur. Bij het volharding gebouw. Tijdens de beurs zijn er ook leuke acties. De eerste betalende klanten krijgen een mooie okidoki tas. Koopt u daarna voor 7,50 of meer krijgt u ook een okidoki tas. De tassen zijn ook te koop voor 0,50 cent. Wordt u tijdens de beurs lid van de speelotheek dan kost u dat tot het eind van het jaar slechts 10,- euro.

Op zaterdag 13 april om 13.00 uur  komt Janet van boekjes en babbels voorlezen. Tijdens de openingstijden van de beurs is er kinderopvang aanwezig.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven