Tijd voor een trio in Theater Berkelland

EIBERGEN – Arend en Maarten van het cabaretduo Niet Schieten plukken in de herfst van hun leven een fris groen blaadje, Esmée van Kampen. Daarom noemen ze zich deze keer Niet Schieten +. Maar het blaadje blijkt een eigen willetje te hebben met een niet te temperen energie. Met een enorme dosis humor worden de mannen ongenadig bij de ballen gepakt en geconfronteerd met hun Midlife. Ook de twijfeldertiger Esmée krijgt het flink voor haar kiezen. Ze houden veel van elkaar en juist daarom sparen ze elkaar niet.

Waar dit toe leidt, is zaterdag 23 februari om 20.00 uur te zien in Theater Berkelland in Eibergen. Kaarten kosten 20 euro. Esmée van Kampen werd bij  het grote publiek bekend door haar optreden in de reclamespotjes van PLUS-supermarkt, maar is inmiddels ook te zien (geweest) in meerdere films en tv-series, zoals Rokjesdag, Komt een man bij de dokter en Familie Kruys.

Tijd voor een Trio heet de voorstelling. Een cabaretprogramma over leeftijdsconflicten, afhankelijkheid en persoonlijke crisissen.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven