Vakantie: Creatieve kinderen gezocht

EIBERGEN – De stichting Carnaval Eibergen doet een oproep aan  de creativiteit van de Eibergse schoolkinderen. Hun schoolvakantie valt dit jaar in de week voor het carnaval waardoor er geen groepen van scholen deelnemen aan de carnavalsoptocht in Eibergen. Maar nu doet zich volop de kans voor om individueel of als vriendengroep mee te lopen in de optocht. Leg volgende week de spelcomputer of tablet eens aan de kant en laat je creatieve kant zien. Pak een skelter, kar of fiets en zoek een leuk onderwerp. Samen iets maken zal vast veel plezier geven en als je dan zaterdag met de optocht mee loopt kan de vakantieweek niet meer stuk. Wie weet zit er nog wel een prijsje aan vast. Een kleine vergoeding als startgeld zit er altijd in. Opgeven kan, tot en met woensdag 27 februari via de website www.stichtingcarnavaleibergen.nl. Hier kan een formulier worden ingevuld of er kan contact gezocht worden via de contactpagina.

Het belooft dit jaar weer een prachtige optocht te worden die voor de 48e keer van start gaat op zaterdag 2 maart a.s. Om 14.11 uur zet de optocht zich in beweging voor een rondgang door de kom van Eibergen. De deelname is overweldigend en  er zijn mooie creaties te bekijken. De route is Laagte, Kerkstraat, Nieuwstraat, J.W. Hagemanstraat, Brink, Grotestraat.

Na de optocht wordt het feest voortgezet in de feesttent aan de Grotestraat.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven