DJ’s De Doofpot hebben er weer zin in!

EIBERGEN – Zaterdag 16 maart is Grand Café de Klok in Eibergen het decor van de 13e Doofpot / Kettel avond. De voormalige Bar Discotheek die in de jaren 70 en 80 razend populair was bij de jeugd uit Eibergen en omstreken is er al lang niet meer, maar de muziek leeft voort. “Voor zowel de stappers van toen en nu beloofd het weer een beregezellige avond te worden”, aldus webmaster Jan ter Beek, we zien oude vriendengroepen die speciaal voor deze avond van heinde en verre naar Eibergen komen. Vanaf 20.00 uur ’s avonds klinken de eerste hits zoals toen, in een met retro discoverlichting omgetoverde zaal. Dat de muziek ook nog eens uitsluitend van vinyl wordt gedraaid, geeft volgens de dj’s Aalt Kompagne, Dick Loman, Dinant Besselink en Wijnand Reijerink iets speciaals aan deze avond. Het draaien van de muziek net als toen maakt ‘het plaatje’ compleet. Onze slogan zou dan ook kunnen zijn ‘geen ziel zonder vinyl’.

De voorverkoop loopt nog door tot zaterdagmiddag 16 maart maar het lijkt verstandig om er snel bij te zijn de komende dagen want “vol = vol”.  Want ook deze 13e editie van het Doofpot/ Kettel feest wil je niet missen!
Iedereen is van harte welkom op zaterdag 16 maart 2019, bij Grand Café de Klok, Grotestraat 84 te Eibergen, vanaf 20.00 uur is de zaal geopend.

Toegangskaarten voor dit evenement zijn verkrijgbaar bij Grand Café de Klok in Eibergen, bij de dj’s en de webmaster. Kaarten in de voorverkoop € 3 aan de kassa € 5 p.p. Voor info www.dedoofpot.net, of like ons op facebook: www.facebook.com/doofpotkettel.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven