Mathilde’ zoekt gastvrouwen en -heren

RUURLO – Van 11 mei t/m 22 juni wordt de expositie ‘MATHILDE – van muze tot mythe – IN RUURLO’ georganiseerd. Zo’n 25 beeldend kunstenaars presenteren schilderijen en beeldjes waarin Mathilde Willink centraal staat. Men verwacht enkele duizenden bezoekers uit het hele land. Die moeten goed worden opgevangen en begeleid.
De expositie wordt gehouden in galerie De Smidse (het pand dat door De Marskramer is verlaten) en in de Dorpskerk. Om de te verwachten bezoekersstroom in goede banen te leiden zijn vrijwilligers nodig die het leuk vinden om een goede gastvrouw of -heer voor de gasten te zijn. Ongetwijfeld leidt dat tot vele ontmoetingen met vaak bijzondere mensen.

De gastvrouwen en -heren moeten ook hun handen uit de mouwen steken. Er moeten entreekaarten worden verkocht, de ruimtes moeten er ordentelijk uitzien, vlaggen moeten worden opgehangen enz.
De expositie is dagelijks geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Er wordt gewerkt in twee ‘ploegen’ van twee personen per locatie, dus ongeveer drie uren per keer.

Wie geïnteresseerd is, vindt op www.vvvruurlo.nl een functieomschrijving en aanmeldingsformulier. Die informatie kan ook worden afgehaald bij het VVV-kantoor op het Kerkplein van Ruurlo. Wie nog vragen heeft, kan het beste even bellen met Wim Slotboom, tel. 06 57 85 72 25.

Op www.mathildeinruurlo.nl staat uitgebreide informatie over de expositie.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven