Vredehof zet deuren van aula Diekgraven open

NEEDE – Op maandagavond 11 maart zet Vredehof Uitvaartverzorging de deuren van Aula Diekgraven aan de Kostersteeg 4 in Neede open. Van 19.00 tot 21.00 uur hebben de inwoners van Neede de gelegenheid de aula te bekijken. De aula beschikt over een moderne en huiselijke 24-uurs familiekamer voorzien van klimaatbeheersing, waarin de overledene tot aan de dag van de uitvaart kan verblijven. Vredehof geeft aan dat de familie hier, net als thuis, indien gewenst ook bezoek kan ontvangen. Men kan zelf aan de kamer een heel eigen karakter geven door foto’s, muziek, tekeningen en andere persoonlijke items te plaatsen. Daarmee wordt de opbaring in Aula Diekgraven nog meer een verlengstuk van de thuissituatie.

Hierin wordt alle vrijheid gegeven. Het enige waarop Vredehof toeziet is of de veiligheid niet in het geding is. Vredehof zal iedere dag een preventief controlebezoek verrichten. De familiekamer biedt daarnaast een goed alternatief wanneer een thuisopbaring om praktische of emotionele redenen niet wenselijk of mogelijk is.

Pedro Swier (Algemeen Directeur) en Herman Achterhuis (uitvaartleider) zijn aanwezig en beantwoorden graag alle vragen over de uitvaart. De bezoeker heeft tevens de gelegenheid om informatie te krijgen over alle faciliteiten en mogelijkheden, die Vredehof kan bieden in de dagen tussen het overlijden en de uitvaartplechtigheid

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven