Zonnebloem zoekt lotenverkopers

EIBERGEN – Dit jaar bestaat De Zonnebloem 70 jaar. En ook dit jaar organiseren we de Zonnebloemloterij. Om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel, is de Zonnebloemafdeling Eibergen op zoek naar enthousiaste lotenverkopers.

Met de opbrengst organiseert de Zonnebloem in Eibergen gezellige activiteiten en leuke uitstapjes voor mensen met een lichamelijke beperking, die er niet of moeilijk zelfstandig op uit kunnen. Velen van hen zijn vaker thuis dan hen lief is. Van 21 april tot 6 mei staat de verkoop in Eibergen gepland.

Iedereen die in deze periode 2 of 3 uurtjes tijd over heeft en die het belangrijk vindt dat mensen met een beperking, jong en/of oud, ook van het leven kunnen genieten, kan zich opgeven bij Cor van der Kolk – tel.: 0545 – 47 37 45 of mail naar [email protected]  We kunnen alle hulp goed gebruiken. Met de lotenopbrengst organiseren we dit jaar diverse activiteiten, die u in ons activiteitenprogrammaboekje 2019 kunt zien. Of kijk eens op  facebook.com/dezonnebloemeibergen, waar onze activiteiten en leuke foto’s  te zien zijn.

Wilt u liever op een andere manier een positieve bijdrage leveren, neem contact me ons op, wij kunnen alle hulp goed gebruiken. Want 70 jaar Zonnebloem, betekent 70 jaar omzien naar de ander en ‘Er kan zoveel meer als u denkt’.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven