De Eibergse Motorclub organiseert toerrit

EIBERGEN – Op 19 mei a.s. organiseert de Eibergse Motorclub “De Kroonrijders” (EMC) een toertocht voor alle Eibergse motorrijders. Omdat menig motorrijder de EMC niet kent, lijkt het bestuur en leden leuk om eens samen deze gezamenlijke hobby uit te oefenen en tijdens het motorrijden nader kennis met elkaar te maken. Het motorrijden zal er onder begeleiding van een voorrijder in kleine groepen plaats vinden. Vertrek is om 10.00 uur vanaf Shortgolf Berkelland (Vunderinkslaan 3 te EIBERGEN) en de deelname is gratis. Mocht je belangstelling hebben (alleen of samen met een aantal bekenden), geef je dan snel op. Deelname kan ALLEEN na aanmelding via het inschrijfformulier op www.eibergsemotorclub.nl en mail deze dan naar [email protected].

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven