Gitarist Mart Hillen speelt morgen in Eibergen

EIBERGEN  – Fingerstyle-gitarist Mart Hillen speelt zondag 14 april in Theater Berkelland in Eibergen. Deze jonge talentvolle Lichtenvoordenaar wordt wel eens een band-in-zijn-eentje genoemd, want hij speelt tegelijkertijd meerdere gitaarpartijen en drumt op de kast van zijn gitaar. Zijn carrière ontwikkelt zich in hoog tempo. Vorig jaar studeerde hij af aan het conservatorium in Enschede en begon hij al vóór zijn afstuderen met zijn theatertour. Hij speelt bekende nummers op zijn eigen manier en vertelt tussendoor over waarom hij juist deze muziek speelt en over zijn liefde voor de gitaar. Zijn optreden in Eibergen begint om 14.30 uur.  Kaarten kosten 12,50 euro en zijn verkrijgbaar via www.theaterberkelland.nl of aan de kassa van het theater op woensdag tot en met vrijdag van 14.00 tot 16.00 uur en vanaf een uur voor de voorstelling.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven