OranjePop: meer muziek, food en stormbaan

NEEDE – Het is een traditie geworden tijdens Koningsdag in Neede: OranjePop met activiteiten voor jong en oud. Op 27 april brengt het festival leven in de brouwerij met muziek, sportieve activiteiten, voorstellingen voor de kids en natuurlijk muziek.

Ook dit jaar heeft OranjePop drie tenten met iets voor ieders muzieksmaak. Vanaf 4 uur spelen in de Soundgarden vier verschillende bands; Take Some begint de live show met een goede dosis pop/rockcovers, Rock ’n Roll Junkiez spelen Herman Brood op een manier zoals je het nog nooit gehoord hebt, NirFOOna brengt een ode aan twee van de beste bands allertijden en de hoofdact Musest sluit af met een geweldig optreden ala Muse!   Het belooft een hete avond te worden in ‘The Church of Dance! Het Panter DJ Team gaat vanaf 19.00uur zorgen voor louter hete hits! Groovy disco classics en dansbare houseplaten schieten voorbij! Studeer je danspasjes maar vast in… De grote hit vorig jaar was de Bruine Kroeg, dit was de echte feestkroeg. Dit jaar is de kroeg een tikkie groter maar nog net zo eigenwijs gezellig en de stamkroeg van onze twee bekende onbekenden. Vanaf drie uur kun je al luisteren naar de beste kroegkneiters en vanaf zeven uur gaat het dak er helemaal af.

Vorig jaar verkochten ze uit, daarom zijn de foodtrucks natuurlijk terug! Dit jaar kun je kiezen uit Indisch, BBQ, poffertjes en oerfrites en daarnaast zijn er cocktailijsjes, speciaal bier en koffie te krijgen. Je vindt de foodtrucks over het terrein verspreid en de trucks zorgen voor heerlijk eten, een vrolijk uiterlijk en fijne zitplekken. Het eten wordt allemaal ter plekke klaar gemaakt in de mooiste voertuigen.

De OranjeKids hoeven zich dit jaar zeker niet te vervelen! Naast schminken, scouting en een zandbak zijn er drie speciale evenementen voor de kids. Als eerste kunnen de allerkleinsten (van 0 tot en met 7 jaar) om 14.00 naar het MINA theater. Deze voorstelling zit vol muziek en interactie. De voorstelling kost 1 munt per persoon en de deuren sluiten bij aanvang van de voorstelling.

Om drie uur kunnen alle kinderen naar een echte goochelaar! Ze zullen op hun puntje van hun stoel kijken naar Alex die voor een interactieve, geweldige show zorgt met muziek en natuurlijk goocheltrucs. Ook deze voorstelling kost 1 munt per persoon en de deuren sluiten bij aanvang van de voorstelling.
Van vier tot zes zal DJ Youri in de roze kerk een knallend dansfeest geven voor alle kinderen. De entree is gratis en kids kunnen lekker uit hun dak gaan op coole muziek!

Dit jaar organiseert OranjePop geen kleurrun maar een NK! Het Needs Kampioenschap Stormbaanrace is waar je aan mee moet doen dit jaar! Je rent, klimt en klautert over een 108 meterlange stormbaan en de snelste van elke leeftijdscategorie krijgen geweldige prijzen. Om twee uur beginnen de 4 tot en met 8 jarigen. Zij krijgen allemaal een medaille aan het einde van de (verkorte) stormbaan. Deze jonge leeftijdsgroep mag alleen op de stormbaan onder begeleiding. Om drie uur starten de 9 tot en met 12 jarigen. De snelste wint 4 kaarten voor Avonturenpark Hellendoorn! Tussen de 13 en 16? Wees de snelste en win een Playstation! Deze leeftijdscategorie begint om half vijf. De laatste categorie is voor 16+ en ook hier wint de snelste een Playstation!

Voor alle categorieën geldt dat de inschrijving 1 munt kost en een half uur voor aanvang van de run begint. Er is een maximum aantal deelnemers en wanneer dit maximum bereikt is dan is inschrijven helaas niet meer mogelijk. Wij vragen hiervoor begrip en raden aan om er op tijd bij te zijn!

Het koepelterrein van OranjePop is vanaf 13.30 open voor koffie en inschrijvingen en vanaf 14.00 begint het programma. Wij hopen je te zien. Kijk op www.oranjepopneede.nl voor meer informatie over alle activiteiten.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven