Prikpost SKB in Neede blijft gewoon open

NEEDE – De prikpost van het Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB) aan de Marktstraat 13 in Neede blijft open. Patiënten blijven hier van maandag t/m vrijdag terecht kunnen tussen 07.30 tot 10.00 uur.

“Dit verandert niet, we blijven gewoon open voor patiënten”, vertelt Diny ter Braak van het priklab van het SKB. “Veel patiënten stellen ons vragen naar aanleiding van de verhuizing van Medlon. Wij blijven gewoon bloedprikken aan de Marktstraat 13 en patiënten kunnen hiervoor elke werkdag bij ons binnen lopen”.

De prikpost van het SKB aan de Marktstraat 13 is nu ruim een jaar open. “We merken dat de prikpost in een behoefte voorziet. Mensen kunnen vrij binnenlopen en we zien dat veel mensen daar gebruik van maken.”

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven