Dommerholt organiseert fietstocht

BORCULO – Ook dit jaar organiseert IJsboerderij ’t Dommerholt uit Borculo weer een Hemelvaartsdag Fietstocht door het mooie buitengebied van Borculo en Ruurlo. Net als andere jaren, is ook deze tocht geschikt voor jong en oud. Opnieuw een schitterende fietstocht van ca. 29 km. Onderweg krijgt u tegen inlevering van een bon een kop koffie of thee met krentenwegge. Een zelfde soort bon is er voor een ijsje bij terugkomst. U kunt 30 mei starten bij IJsboerderij ’t Dommerholt, Hambroekweg 6, Borculo tussen 9.30 uur en 11.30 uur. Op de dag zelf is de route zelfs te downloaden in de Route.nl app. U kunt dan via uw mobiele telefoon de route fietsen! Tevens is er een mobiele werkplaats van Fietshuus Berkelland onderweg om eventuele reparaties aan uw fiets uit te voeren.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven