Moederdagconcert in kerk van Rietmolen

RIETMOLEN – De werkgroep Cultuur in Rietmolen organiseert op zaterdagavond 11 mei a.s. vanaf 19:00 uur in de H. Caeciliakerk in Rietmolen een Moederconcert. De kerk is open vanaf 18:30 uur. Entree: Vrije gift.

Tijdens dit concert op de avond vooraf aan Moederdag wordt door middel van zang, dans, muziek en kunst een ode gebracht aan alle moeders. Het is een mooi en afwisselend programma voor jong en oud. Zo zijn er verschillende optredens van diverse Rietmolense artiesten en koren. Ook de kinderen van de St. Jozefschool laten hun talent zien. Voor en na het concert is ook de expositie ‘Moeder, de vrouw’ van het Schildersatelier uit Haaksbergen te bezichtigen. Kortom, een leuk uitje voor jou en je moeder.

FOTOWEDSTRIJD:
Cultuur in Rietmolen daagt iedereen uit om een leuke, gezellige of grappige foto te maken van zichzelf en zijn of haar moeder! Stuur deze foto voor 9 mei 2019 naar [email protected] en je ziet je foto terug tijdens het moederconcert in de kerk. Wij verloten 2 bioscoopbonnen onder de inzendingen, zodat je samen met je moeder gezellig naar de bioscoop kunt gaan!

Voor meer info: [email protected]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven