Bands en lekker eten op het ”pleintje”

EIBERGEN – Het pleintje voor Irish Pub Home verandert op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 juni in een wereldkeuken. Verschillende foodtrucks nemen een plaats in en zorgen het gehele weekend voor de lekkerste gerechten. Daarnaast treden er verschillende bands op en is er een speciaalbier arrangement. Het weekend staat in het teken van bourgondisch genieten. Foodtruck Las Fritas maakt de lekkerste frietjes voor je klaar terwijl je staat te wachten. Beast from the East maakt hamburgers klaar. Voor liefhebbers van de Turkse keuken staat Toeties Foodtruck op het pleintje. Daarnaast tref je ook loempia’s en de Mexicaanse keuken tijdens Home Made 2019.

Er is ook muziek, op zaterdag staan Morgane Young Beezooz uit Frankrijk en partyband The Hitmachine op het podium. Op zondag treden semi-akoestische 3-mansformatie Dark Fluid en Boogie, Blues & Rock’N Roll band BBR band op.

Home Made 2019 is voor iedereen toegankelijk. Er wordt geen entreeprijs gehanteerd zoals alle evenementen van Irish Pub Home.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven