Berkellandse DJ’s zoeken het hoger op

 BORCULO/NEEDE – Drie Berkellandse dj’s hebben afgelopen week hun handtekening gezet onder het managementcontract van Maxt Productions. Mike Gerritsen, Obsa Rinders en Youri Woesthuis zijn de DJ’s die vanaf nu onder contract staan. Voor de uit Neede afkomstige DJ Youri Woesthuis was het een aangename verrassing toen het managementbureau, afkomstig uit Amsterdam liet weten geïnteresseerd te zijn. De 16 jarige DJ hoopt op nog meer klandizie en wil graag een mooier en groter netwerk opbouwen. Youri is niet alleen DJ want hij verhuurt namelijk ook zijn apparatuur. Alles met maar een doel, mensen te verbinden met muziek door heel Nederland. Obsa Rinders, de 17 jarige DJ afkomstig uit Borculo viel in de smaak tijdens een optreden in Beekbergen. Hij had daar een optreden tijdens een benefietavond en viel daar dusdanig in de smaak bij het publiek dat hij na afloop van het optreden direct een contract aangeboden kreeg. Obsa verwacht nog meer shows te krijgen in de samenwerking met Maxt Productions.


 
Mike Gerritsen, de 21 jarige DJ afkomstig uit Borculo had al getekend als duo act Festigeval maar heeft afgelopen week ook solo getekend. Een mooie stap. ‘Erg veel zin in’, schrijft hij op zijn social media. Mike hoopt van zijn hobby werk te kunnen maken. Hij is in tegenstelling tot Obsa en Youri geen student meer en werkt doordeweeks nog in de keuken van een horecabedrijf.

‘Een drukke periode in de horeca staat voor de deur en dan is er minder tijd om het eigen management te doen’, vertelt Gerritsen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven