Expositie ‘Mathilde in Ruurlo’ op 2e Pinksterdag

RUURLO – De expositie ‘Mathilde – van muze tot mythe – in Ruurlo’ kan zich verheugen in een ruime belangstelling. De expositie is tot 22 juni elke dag geopend, maar normaliter niet op maandag. Een uitzondering vormt echter maandag 10 juni, Tweede Pinksterdag, omdat juist in het pinksterweekend veel bezoekers worden verwacht. Op Tweede Pinksterdag staan de deuren dus wel van 11.00 tot 17.00 uur open, zowel in galerie De Smidse als de Dorpskerk. Daarnaast kan men elke dag van de week op elk uur van de dag de presentatie van de kunstwerken van Fong-Leng bewonderen in de etalage van Teunissen Mode. Belangstellenden wordt geadviseerd alle drie locaties te bezoeken. Samen geven zij een heel mooi beeld van hoe hedendaagse kunstenaars Mathilde Willink in 20 beelden en 60 schilderijen tot leven brengen. Meer informatie staat op www.mathildeinruurlo.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven