Open dagen bij handwerkatelier Jookies

EIBERGEN – Op vrijdag 12 juli (13.30 – 17:00 uur) en zaterdag 13 juli (11.00 – 16.00 uur) zijn er weer open dagen bij handwerkatelier Jookies aan de Nieuwstraat 71 in Eibergen. Een gezellig en productief handwerkseizoen zit er weer op.

Het seizoen wordt afgesloten met twee gezellige dagen waarin werkstukken van cursisten geëxposeerd worden. Deze expositie vindt plaats in de Parelkerk aan de Kerkweg 45 in Eibergen (tegenover Jookies). De Parelkerk werd in april overgenomen door Ellen en Marc Timmer. Jookies maakt als eerste gebruik van de expositieruimte in de Parelkerk.

Er zijn quilts van beginnende quiltsters te zien maar ook gevorderde quiltsters showen er hun werk. Een ding hebben ze echter allemaal gemeen: ze zijn met veel geduld en liefde gemaakt.

Daarnaast wordt het nieuwe handwerkseizoen gepresenteerd. Meld je aan voor een inspirerende workshop of schuif aan met je handwerkje en klets gezellig mee over alle bijzondere projecten. Er wordt koffie en thee met wat lekkers aangeboden.

Voor meer informatie en het aanmelden voor de workshop: www.jookies.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven