Open huis bij muziekschool Berkelland

NEEDE/BORCULO – Afgelopen jaar hebben leerlingen van basisscholen in Berkelland kennis kunnen maken met muziek d.m.v. de lessen die gegeven zijn door de docenten van Muziek- en Kunstwijs en het Segnocollectief. Ook hebben zij kennis gemaakt met een groot aantal muziekinstrumenten.

Op zaterdag 15 juni 2019 organiseren wij als Segnocollectief, de muziekschool van Berkelland, weer ons jaarlijkse Open Huis in het Muziekgebouw van Volharding, Haarloseweg 7 in Borculo, van 13.30 uur tot 16.00 uur.
Onze muziekschool verzorgt jaarlijks muzieklessen voor circa 400 leerlingen in Berkelland op alle gangbare instrumenten. De lessen worden gegeven in Beltrum, Borculo, Eibergen, Neede en Ruurlo.

De bedoeling van het Open Huis is om aspirant leerlingen en andere geïnteresseerden kennis te laten maken met de docenten, de instrumenten en de leerlingen van het Segnocollectief. Belangstellenden kunnen instrumenten uitproberen en zich aanmelden voor een gratis proefles.

Ook is er de mogelijkheid om ouders en potentiële leerlingen kennis te laten maken met de verschillende muziekverenigingen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven