Schilders uit Rekken exposeren in Meergaarden

EIBERGEN – Vanaf 19 juni exposeren Anja van Berkum, Anita Suythof en Truus Timmerman uit Rekken hun schilderen in Livio locatie de Meergaarden in Eibergen. De drie creatieve hobby schilders uit Rekken hebben ieder een eigen stijl en eigen unieke verhaal. Zo stammen de eerste schilderijen van Truus uit 1999 terwijl Anita pas in 2013 is begonnen met schilderen.

Truus: “Wim Schruyer was mijn eerste leermeester. Een eigen stijl ontwikkelen was voor mij lastig, ik vind veel onderwerpen en technieken erg leuk om mee te werken. Schilderen blijft dan ook mijn hobby”.
Anita schildert sinds 2013 en nam destijds lessen bij Truus in aquarel techniek. Later volgde ze lessen in het leren schilder met acrylverf bij Jenneke Brunnekreeft (Atelier Zwierige Penseel).

Anja tekent al vanaf haar jeugd maar is pas op latere leeftijd schilderlessen gaan volgen. Anja: “Ik tekende al vanaf mijn kinderjaren maar ben pas rond mijn 45e levensjaar les gaan volgen in Hoofddorp. Vanaf mijn verhuizing naar Frankrijk in 2004 tot heden ben ik hobbymatig aan het schilderen.”

De expositie van de drie dames is tot begin oktober (ma t/m zo)  te bekijken in de Meergaarden in Eibergen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven