Speciale kerkdienst voor kinderen in Rekken

REKKEN – Zondag 16 juni is er weer een speciale dienst voor kinderen in de leeftijd van 2 – 8 jaar, ben je ouder dan ben je uiteraard ook van harte welkom. De dienst begint om 11.00 uur en zal worden gehouden in de Antoniuskerk, Lindevoort 20 in Rekken. Deze speciale Kinderkerk dienst zal ongeveer een half uurtje duren.

In plaats van geld voor een collecte word je van harte uitgenodigd om artikelen voor de voedselbank mee te nemen, lang houdbare artikelen of drogisterij artikelen. Hier maken wij andere mensen heel erg blij mee.

Na afloop van de dienst is er ranja, koffie en thee voor iedereen, uiteraard hebben we daar ook wat lekkers bij. Ondertussen kunnen de kinderen een mooie plaat kleuren. Ook is er een klein cadeautje voor de kinderen.

De Kinderkerk commissie heeft deze keer als thema gekozen voor ‘Je reist nooit alleen’. Dit thema heeft te maken met het verhaal van Abraham en Sara. Abraham en Sara, waar ga je heen, zo alleen, zo alleen?

Nieuwsgierig naar de afloop van dit verhaal? Kom dan langs op 16 juni.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven