Agendatip voor na de zomervakantie

BERKELLAND – Samen met de gemeente Berkelland organiseert het Preventie Platform Jeugd in oktober allerlei (gratis) activiteiten rond opvoeden en opgroeien. Van ‘gezond slapen’ tot ‘omgaan met social media’, van ‘PEERtoftheater’ tot ‘het puberbrein’: elke week is er wel iets te doen, dichtbij huis.

Oktober is Maand van de Opvoeding: activiteiten, theater en meer!
Op www.preventieplatformjeugd.nl kunt u zien wat er allemaal te doen is. We geven alvast een aantal agendatips:

  • HELP mijn kind is online! Op 8 oktober, over de digitale wereld van uw kind en hoe u daar als ouder mee om kunt gaan
  • Peer tof theater op 10 oktober, een interactieve, grappige oudervoorstelling over opvoeden, de balans werk en gezin en meer
  • Theaterlezing het Puberbrein op 17 oktober, over pubers natuurlijk
  • Loverboy theater op 23 oktober, een moeder-dochtervoorstelling                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

De activiteiten zijn voor ouders, opvoeders en/of voor kinderen. Op de www.preventieplatformjeugd.nl vindt u meer informatie en kunt u zich aanmelden. De komende tijd vullen we de agenda verder aan. Geef je vast op of houd alvast een plekje vrij in de agenda, want voor veel activiteiten geldt: vol is vol!

Over het Preventie Platform Jeugd
Het Preventie Platform Jeugd is een samenwerking van verschillende (zorg) organisaties en de gemeenten Aalten, Berkelland, Oost Gelre en Winterswijk. Het Platform organiseert cursussen, trainingen en andere activiteiten voor ouders en professionals in de Oost-Achterhoek over allerlei opvoedthema’s.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven