Arie Kornegoor uit Neede onderscheiden

NEEDE – Tijdens de jaarlijkse slotavond van de stichting Spel- en Sportinstuif Verstandelijk Gehandicapten BRENG, werd afscheid genomen van vier vrijwilligers. Voorzitter Kees Speelman, sportbegeleider Diana Halfman en de hoofdsportleiders Herman te Raa en Arie Kornegoor werden in het zonnetje gezet door het bestuur, de sportbegeleiders én de deelnemers. Bij die gelegenheid werd door wethouder Maikel van der Neut aan hoofdsportleider Arie Kornegoor de Speld van Verdienste van Gehandicaptensport Nederland uitgereikt. Arie Kornegoor was 29 jaar vrijwilliger bij de tweewekelijkse instuif in ’t Timpke in Borculo en tevens het eerste aanspreekpunt voor deelnemers, vrijwilligers en bestuur. Dankzij drie nieuwe vrijwilligsters kan de spel- en sportinstuif voor deze speciale doelgroep ook na de zomerstop doorgaan. We zoeken nog extra begeleiders voor onze heren.

Vind jij het ook waardevol dat onze deelnemers, ondanks hun beperking(en), kunnen genieten van spel en sport? Neem dan vrijblijvend contact op met Frans Thuinte uit Neede (tel. 0545-292903, [email protected]) of Benno ten Brinke uit Borculo (tel. 0545-273194, [email protected]).

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven