Auto in sloot, bestuurster gezocht

NEEDE – Op donderdag 4 juli j.l. is er aan de Kolenbranderweg in Haaksbergen een auto in de sloot gereden. Dit lezen we op de facebook pagina van Juryan Damveld. Hij verteld: “Op donderdag 4 juli ’s avonds om 23.45 ben ik gaan fietsen met de hond, toen ik bij ons in de straat een auto in de sloot zag liggen. Ik heb mij vader gebeld om even met mij mee te kijken of wij deze auto er zelf uit konden halen. Dit hebben wij samen gedaan en gelukkig was de dame ongedeerd. Ook de auto had geen schade. De dame is weg gereden en zou ons terug bellen, maar heeft dit niet gedaan. Bent u deze dame of kent u deze dame? Laat mij dit dan alsjeblieft weten! Het is gebeurd aan de Kolenbranderweg. Kenmerken van de auto: zwarte Opel Agila.(redactie heeft kenteken weg gelaten uit het bericht, deze staat wel te lezen op de fb pagina van Juryan) Dame gaf aan woonachtig te zijn in Neede.”

Herkent u deze dame of bent u het wellicht zelf? Neem dan contact op met Juryan of met de redactie van NUB, dan zorgen wij dat je in contact komt met Juryan.

 

 

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven