Auto rijdt door na aanrijding met fietser

EIBERGEN – Donderdagmorgen 25 juli heeft er omstreeks 9 uur een aanrijding plaats gevonden ter hoogte van het rode fietspad nabij de Welkoop in Eibergen. Het slachtoffer op de fiets wilde rechts afslaan de Nieuwstraat op in de richting van het centrum. Bij het afslaan werd het slachtoffer aangereden door de bestuurder van een kleine rode auto. De bestuurder van deze auto is doorgereden na de aanrijding. De betrokken auto moet aan de rechter voorkant schade hebben opgelopen. De politie Berkelland is opzoek naar deze bestuurder. Bent u deze bestuurder en heeft u van de aanrijding niets gemerkt? Meld u dan bij de politie. Tevens is de politie op zoek naar getuigen die iets gezien hebben van de aanrijding of wellicht iemand in hun omgeving kennen die in het bezit is van een kleine rode auto welke sinds vanochtend schade heeft aan de rechter voorkant.

Heeft u informatie voor de politie? Bel dan met 0900-8844

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven